Steun de Filipijnen!

giro 555

Komende maandag 18 november is er op televisie een grote actie om geld in te zamelen voor de slachtoffers op de Filipijnen. De tyfoon Haiyan heeft enorm veel slachtoffers gemaakt. Behalve dat er duizenden mensen om het leven gekomen zijn, zijn er ook miljoenen mensen die dringend hulp nodig hebben. De tyfoon Haiyan heeft de huizen van deze mensen verwoest en al hun bezittingen weggevaagd. Deze mensen hebben niets meer, ze hebben honger en dorst. Ze zijn familieleden, vrienden en kennissen verloren, sommige mensen hebben helemaal niemand meer. Ook zijn er mensen gewond en is er geen ziekenhuis meer in de buurt, omdat deze ook verwoest zijn door de tyfoon.

Er is hulp nodig! Steun de Filipijnen, stort op Giro 555.

Leerlingen van klas 1J van OSG de Hogeberg op Texel zijn een actie gestart voor de slachtoffers op de Filipijnen. Zij zamelen lege statiegeld flessen in en hebben op verschillende locaties in de school een collectebus geplaatst. Ook maken zij mensen bewust wat voor ramp er heeft plaats gevonden en dat er hulp nodig is. De leerlingen hebben posters gemaakt en deze opgehangen in de school.

actie filipijnen

Tussenstand: 78 euro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.