Foto’s: Dubai

pascal saal

Leerling Pascal Saal uit klas 2D is in februari twee weken op vakantie geweest naar Dubai. Hij heeft daar veel foto’s gemaakt en een selectie hiervan heeft hij opgestuurd. Pascal vertelde dat het in Dubai lekker warm was, het was daar dagelijks gemiddeld 26 graden.  Heel wat anders dan het weer wat wij in Nederland in februari gewend zijn!

Pascal was onder de indruk van de grote gebouwen in Dubai die je in allerlei verschillende vormen voorbij ziet komen. Vooral het hoogste gebouw, de Burj Khalifa vond hij zeer indrukwekkend. Deze is namelijk wel 828 meter hoog.

Een bezoek aan het enorme winkelcentrum, de Dubai Mall, vond Pascal één van de leukste dingen die hij in deze vakantie gedaan heeft. Het winkelcentrum is gigantisch, er zijn wel meer dan 1200 winkels. Er is zelfs een bioscoop en een indoor ijsbaan. Het is dan ook het grootste overdekte winkelcentrum ter wereld.

Ook de palmeilanden waren favoriet bij Pascal. Dit zijn kunstmatige eilanden die onder andere aangelegd zijn door de baggermaatschappij Van Oord, waar de vader van Marijn ook aan meegewerkt heeft.

Pascal heeft zich dus prima vermaakt deze twee weken in Dubai, graag zou hij nog eens terug willen. Door zijn enthousiaste verhaal en zijn mooie foto’s heeft hij mij wel een beetje jaloers gemaakt. Ik zou hier zelf ook eens naar toe willen. Wat zou dat super zijn, al die gebouwen en bijzondere infrastructuur. Ik zet een vakantie naar deze locatie maar op mijn verlanglijstje..

Dubai vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.