Update: keuzeblok ‘het goede doel’

kika

De leerlingen van het keuzeblok ‘het goede doel’ zijn druk bezig geweest met zich in te zetten voor een goed doel. (Zie artikel)  Intussen naderen we al bijna het einde van het keuzeblok. Een groep meiden die zich inzet voor de stichting ‘Paard in Nood’ heeft zelfs al bijna 100 euro opgehaald!  Eén van de groepen heeft een stukje geschreven over hoe het tot nu toe gaat: 

Inzamelingsactie voor KWF Kankerbestrijding

Wij hebben voor ons keuzeblok ‘het goede doel’ een inzamelingsactie voor KWF kankerbestrijding gehouden.  Wij hebben flessen opgehaald en een paar mensen gaven een donatie en gaven ons dan wat geld .Daar hebben we 50,- euro mee opgehaald. Wij vonden het leuk om het te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.